ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Σχεδιασμός ανακαίνισης και τρισδιάστατη(3D) απεικόνιση με βιντεοπροβολέα.

Στην MeCon Ο.Ε., σας παρέχουμε τα σχέδια ανακαίνισης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου σε 3D σχεδιασμό πρίν την έναρξη του έργου σας.

Με την βοήθεια του 3D σχεδιασμού, επιτυγχάνουμε την βέλτιστης λύσης για την περίπτωση σας και προλαμβάνουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Ενεργειακή απόδοση - εφαρμογές & πιστοποιητικά

Η εταιρία μας διαθέτει τμήμα που σας βοηθάει να υλοποιήσετε το έργο σας εκμεταλλευόμενοι διαφορά προγράμματα επιδοτήσεων που κατά καιρούς “τρέχουν”.Ετσι μπορείτε εφόσον πληρείτε τις προϋποθέσεις να ενταχτείτε στα εν λόγο προγράμματα και να μεγιστοποιήσετε το όφελος σας.

Οι βασικές αρχές μας για την σωστή υλοποίηση των έργων μας

  • Ποιότητα και αξιοπιστία: Η στελέχωση της εταιρίας μας με μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, αλλά και ικανότατο τεχνικό προσωπικό, μας επιτρέπει να ελέγχουμε την ποιότητα κατασκευής . Όλες οι εργασίες και τα υλικά ακολουθούν τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πιστοποιημένα απο τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου.
  • Προσιτές τιμές: Η MeCon Ο.Ε. έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες με μεγάλους προμηθευτές εξασφαλίζοντας μεγάλες εκπτώσεις. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής της εταιρίας μας ειναι άμεσα ορατά στους πελάτες μας.
  • Πρότυπα υγείας και ασφάλειας: Η εταιρία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση οικολογικών υλικών που σε αρμονία με τις τεχνικές εφαρμογής τους δεν επιβαρύνουν και δεν επηρεάζουν αρνητικά τα πρόσωπα που ζουν και εργάζονται στους χώρους που ανακαινίζουμε.
  • Προστασία του περιβάλλοντος: Στόχος μας είναι να χρησιμοποιούνται προϊόντα και μέθοδοι που δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Προτείνουμε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας: ηλιακούς συλλέκτες, θερμομονωτικά κουφώματα, εξωτερική κτιριακή θερμομόνωση, οικολογικά χρώματα και υλικά, λαμπτήρες οικονομίας κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια επίσκεψη στον χώρο σας ώστε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, και να επιλέξουμε μαζί τις ιδανικές λύσεις για εσάς.

Scroll Up